29. aug 2014 Nyhedsbrev fra FOODobserver.dk
FOODobserver


Forsiden
 




Hold dig opdateret om branchens vigtige begivenheder:

 

Find tidligere omtaler ved kvit og frit at søge på ord eller navne i:
 

 

Læs dagligt relevante nyheder omkring emballage, mærkning og pakning på vores søstersite:

 PACKobserver.dk

 


Har du problemer med visning af nyhedsbrevet? Klik her for at se det i din webbrowser.

Fødevaresikkerhed er afhængig af vandet

29.08.14: I efteråret 2014 gennemfører Fødevarestyrelsen en kontrolkampagne, der har fokus på fødevarevirksomheders anvendelse af vand. Kampagnen har bl.a. til formål at sikre høj fødevaresikkerhed ved at kontrollere virksomhedernes rutiner og deres håndtering af vand.

Læs mere

Opfordrer til stop for unødig brug af fluorerede stoffer

28.08.14: En række fremtrædende internationale forskere fra blandt andet DTU Fødevareinstituttet opfordrer til kun at bruge fluorerede stoffer, hvor de er absolut nødvendige, indtil der findes bedre metoder til at spore stofferne og mere viden om deres potentielle sundhedsskadelige effekter. Opfordringen kommer i udtalelsen ”Helsingør Statement on poly- and perfluorinated alkyl substances”.

Læs mere

HKScan Denmark udnævner ny General Manager

28.08.14: Anders Jeppesen Jensen, M.Sc., Business Administration (46) tiltræder som General Manager for HKScan Denmark A/S fra den 17. november i 2014. Han bliver ansvarlig for HKScans danske forbrugerforretning og kyllingeproduktion. Desuden skal han lede implementeringen af koncernens brand og innovationsorienterede strategi i Danmark. Han rapporterer til Göran Holm, EVP Consumer Business, Skandinavien.

Læs mere

Odin sælger SFK Food

27.08.14: Odin Equity Partners meddeler i dag, at man har underskrevet en bindende aftale om at sælge SFK Food til Solina Group. Kjeld Kronborg Danielsen og Casper Juul Sørensen forbliver aktionærer og direktører i SFK Food, oplyses det.

Læs mere

Børn vil gerne lave mad

25.08.14: 72 procent af de danske børn mellem 10 og 14 år kan godt lide at lave mad. Men under hver tredje er med i køkkenet en eller flere gange om ugen. En spildt mulighed mener Arla, som står bag undersøgelsen - og den holdning bakkes op af eksperter, der efterlyser mere leg og socialt samvær i køkkenet.

Læs mere

Fra tema Råvarer
Fra tema Ingredienser
Fra tema Procesudstyr
Ændring af dit abonnement
Afmeld nyhedsbrev
FOODobserver.dk • Telefon: +45 39 69 43 21 • Email: info@foodobserver.dk
Udgives af GINI·com • Pilegårdsvej 48 • DK-2860 Søborg